Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/physiofi/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/physiofi/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/physiofi/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Началото - Physio Fit
a

"Вярваме в индивидуалния подход и информирания избор. За нас това е начина да извлечете максимални ползи от нашите услуги. Искрено се надяваме да Ви помогнем да изпитвате интерес и благодарност към собственото си тяло и да се грижите за него, както то за Вас.Ако имате някакви въпроси, ще се радваме да бъдем от полза"

a

Blog

НАЧАЛОТО

Началото

Ето че се осмелих!

Дълго време се чудех каква да е първата тема на блога ни, но след едногодишно повтаряне на мантрата “просто трябва да започнеш”, реших че е редно да се представя и да Ви разкажа какво да очаквате от мен.
Отне ми много време да започна този блог, тъй като по отношение на думите, семантиката и посланието, което изпращам, съм в графата перфекционист. Осъзнавам, че това може да забавя малко процесa ми на раота, но хаосът уж бил най-добрият приятел на твореца. Да видим. Ще се опитам да подредя хаоса си и да подчертая няколко основни неща, които ми се иска да споделя преди да продължа по-натам, тъй като вярвам напълно в прозрачността и искреността като основни ценности на този блог (Осъзнавам, че не са най-добрите решения откъм маркетингова стратегия, но ако остана гладна се надявам да споделите парче хляб).

 • Идеята на блога е да даде качествена, базирана на доказателства или най-малкото на опит, информация относно проблемите в женското здраве.
  Държа да предупредя обаче, че почти няма тема, относно здравето, движението, храненето, морската биология, интересните личности и философските проблеми, която да не ми е интересна, така че ако в някой момент получа вдъхновение, което да се отклони от основната тема, не се сърдете.
 • Вярвам (до пристрастяване) в продължаващото обучение, в ученето като цяло. Като ценност, хоби, философия и начин на живот. Почти нищо е намирам за излишна информация, най-вече когато се отнася за човешкото тяло и личност и отношението му с природата. И все пак не всичко научено е правилно. Понякога просто учим какво да не правим. Тази философия използвам и в курсовете, които посещавам. Това, че съм била на даден курс, невинаги значи , че показаното ще бъде използвано.
 • Също така, вярвам в овластяването на жените (empowering women). Все си мисля, че светът ще е по-ясен, когато имаме повече глас и се знае какво ни се случва или вълнува. И все пак да не прекаляваме. Ще си искаме мъжете някой ден!
 • Обичам да изучавам древни учения и философии, но не и да им се доверявам сляпо. Смятам, че само защото нещо е древно, старо или живее с овцете си само, не е имунизирано срещу грешки. Моля не бъркай това с неуважение към тях! Напротив! Просто и те са били хора!
 • Самочувствието не ми е силна страна. Информацията, която ще споделям е по-скоро пъзел, за който съм събирала парчета от много места, отколкото аз да откривам огъня. Вярвам, че има доста по-умни и доказали се хора от мен, но и те както всички подлежат на критика.
 • Когато нещо не подкрепено с факти и цитати, написаното ще е просто моята гледна точка по въпроса и разсъжденията ми по него.
 • Понякога намирам неща, които са толкова добре казани, че не виждам смисъл да ги променям. Тогава просто ще го превеждам след разрешението на автора и с препратки към оригиналния източник. Всеки заслужава кредит!
 • Социалните мрежи не са ми най-силната страна, тъй като имам две деца и ми се иска да съм с тях, докато още не предпочитат да говорят с телефоните си. Това ще е мястото, което заема най-скъпо място в сърцето ми и ще бъде приоритет.
 • Винаги може да ми пишете с въпроси и идеи за теми, които ви вълнуват.
 • Не знам всичко! Ако не успея да намеря отговор на някой въпрос, винаги бих се консултирала с някой, който може. Не вярвам в специалистите по всичко! Надявам се и Вие!
Все си мисля, че светът ще е по-ясен, когато имаме повече глас и се знае какво ни се случва или вълнува
 • Най- не харесвам статии с “5 начина да..” или “7 стъпки за…”. Това отново не говори добре за маркетинговите ми умения, но не мисля, че тези цифри допринасят за истинността на информацията или проблема, който се опитваме да решим с дадена статия. Иска ми се цялата статия да достигне до теб, а не само подчертаното и номерираното
 • Освен, че съм хронично любопитна, се оказа според хората, че съм и доста креативна откъм идеи. В никакъв случай не претендирам, че са добри или струващи си, но не са дефицит. Та, ще използвам този подиум и да ги споделям, току виж някой я реализира.
 • Да! Предстоят и влогове, подкастове, аудиологове, но за момента е това!
 • Този блог е колкото за теб, толкова и за мен! Ще се опитвам да го поддържам неопетнен, в приемлив хаос и без статии, които просто да запълнят седмицата.
 • Ако някой месец не получиш бюлетин, най-вероятно не ми е стигнало времето да го подготвя така каквато искам или просто музата ме е подминала. Качеството ми е приоритет пред количеството!

 

 

 

Ако статията Ви е харесала, може да се абонирате за бюлетина, за да получавате информация за последващи статии.

 

До скоро!

Tags: