a

"Вярваме в индивидуалния подход и информирания избор. За нас това е начина да извлечете максимални ползи от нашите услуги. Искрено се надяваме да Ви помогнем да изпитвате интерес и благодарност към собственото си тяло и да се грижите за него, както то за Вас.Ако имате някакви въпроси, ще се радваме да бъдем от полза"

a
 

Визия и мисия

Защо правим това, което правим

Knowledge is power!

Моята мисия е да информирам, да подкрепям и помагам на жените, които имат проблеми „там долу“ и да ги мотивирам да се движат . Въпреки, че не съм си мечтала за това , още от когато вярвях, че Дядо Коледа ще се вмъкне през малкото прозорче на балконската врата, ми се струва, че цял живот преследвам тази цел.

Екипът на ФизиоФит е отдаден на движението, не като средство за изразходване на калории, а като неизменна част от живота ни, независимо каква форма на движение си изберете. За това, всеки който се чувства привлечен от нашите услуги е добре дошъл! Това важи и за всеки осмелил се мъж! Въпреки, че ФизиоФит е концепция за женско здраве, сте повече от добре дошли в нашите класове!


Няма да свършим работата вместо теб!

 

Вярваме в индивидуалния подход и информирания избор. За нас това е начина да извлечете максимални ползи от нашите услуги. Искрено се надяваме да Ви помогнем да изпитвате интерес и благодарност към собственото си тяло и да се грижите за него, както то за Вас.Ако имате някакви въпроси, ще се радваме да бъдем от полза, ако не ще се опитаме да Ви насочим към някой, който да бъде.