a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Elvie

Your most personal trainer

По случай представянето на Elvie, за пръв път в България, имаме удоволствието да Ви зарадваме с 10% намаление на първите 10 закупени устройства!

Promo code: elviestart

 

Искам Elvie

 

True strenght comes from within

1. Какво представлява Elvie?

Elvie trainer e отличен с награда тренажор за тазово-дънните мускули с иновативен подход и изискан дизайн. На принципа на обратна-връзка (biofeedback), Вие може да следите прогреса си в реално време

2. Защо Elvie?

Предимството на Elvie,  е че ви насочва по време на тренировките в реално време и следи дали правилно изпълнявате упражненията. Голяма част от жените избутат вътрекоремното си налягане надолу, когато се упражняват, вместо да повдигат тазовото дъно, което би могло да усложни състоянието.

Неоспорим бонус е и външният му вид 😊

3. За кого е Elvie?

Elvie e предназначен за жени, които страдат от проблеми с тазовото дъно като инконтиненция, слабост и др *

*Моля, говорете с Вашият доктор ако имате някакви съмнения или страдате от някакви тазови заболявания

4. Безопасен ли е?

Elvie е изработен от безшевен медицински силикон, който е 100% водоустойчив и лесен за почистване, с цел да издържи дълго време.

5. Може ли да се използва по време на бременност?

Стига да нямате някакви усложнения, Elvie може да се използва по време на бременност. Въпреки това, всяка бременност е различна и за това е хубаво да се консултирате със здравен специалист.

6. Колко скоро след раждане мога да използвам Elvie?

Следродилния период е чудесно време да започнете с упражненията за тазово дъно, за по-бързо възстановяване. Препоръчително е да имате позволение от Вашия лекар, обикновено това става 6 седмици след раждане, но всичко е индивидуално.

Elvie_Authorized_reseller_grey