Хронично любопитен физиотерапевт

„LEARNING IS NEVER CUMULATIVE, IT IS A MOVEMENT OF KNOWING WHICH HAS NO BEGINNING AND NO END.„ -BRUCE LEE

Здравей! Аз съм Надя Данчева, физиотерапевт, хронично любопитен двигателен ентусиаст, чиято мисия е да убеди света, колко важно е да се движиш, както и че Вагина не е еквивалент на чудовището Неси от Лох Нес, не хапе, както и че тазово-дъно имаме всички!

Майка на две прекрасни същества съм, леко разхвърляна и вечно ентусиазирана за пътешествия и обучения.

Завършила съм бакалавърската си степен в Национална Спортна Академия „Васил Левски“- Кинезитерапия, магистърска степен по Здравен мениджмънтт към Факултет по Обществено Здраве – МУ София. В момента се обучавам в магистърска степен Кинезитерапия , отново към НСА. Както и много курсове за следдипломно обучение.

Въпреки, че знам колко неплодородно е да се разпръсваш навсякъде, не мога да устоя на почти никаква информация, свързана с физиотерапия и/или женско здраве. За това смея да кажа, че съм пристрастена към продължителното обучение и предпочитам да ходя на курсове, отколкото да си купувам обувки.

С времето се научавам все повече да отсявам необходимата и адекватната информация, но не бих могла да отрека нещо преди да се докосна до него. Привърженик съм на научно доказаната информация и критичното мислене, но нямаше да съм истински привърженик, ако не се отнасях с критика и към тях от време на време.

ТАЗОВО ДЪНО ИМАМЕ ВСИЧКИ!

Член съм на Международната Общност за Континенция (International Continence Society – ICS), на Международната общност за Ултразвук в Акушерството и Гинекологията (The International Society of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology – ISUOG) и на Международната Урогинекологична Асоциация (International Urogynecology Association -IUGA). Все прекрасни места, които събират на едно място всички специалисти, които се интересуват от темата – гинеколози, уролози, урогинеколози, сестри, акушерки, физиотерапевти, психолози, правейки възможно мултидисциплинарния поглед върху проблемите.

Ако проявяваш интерес към допълнителните ми обучение, моля да погледнеш галерията долу.

СЕРТИФИКАТИ